Van harte welkom bij Mondo Etiketten !

 


Ons bedrijf   

We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en fabriceren van kwaliteitsproducten.

Waarom wij ?

 

Onze kennis, expertise en ervaring in label printing inzetten voor u? Natuurlijk! We dagen U uit en bedenken de perfecte aanpak: van briefing tot levering. Daarom zet Mondo Etiketten voor elk project opnieuw een aangepast traject op.

Wij zijn een klein en jong team, daardoor zijn wij snel en doortastend. Door de lage kosten zijn wij in staat etiketten van hoge kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen !

 

 

Samenwerken

We denken mee na over de optimalisering van uw TCO.

Want we willen uw labelling proces efficiënter en handiger maken: Voor een gloednieuwe drukopdracht of voor een frisse kijk op uw huidig labellingaanpak. Wij werken niet gewoon voor u, wel mét u. Zo haalt u het beste uit onze ervaring en expertise.

 

Flexibiliteit                                                       Werkwijze

Elke klant heeft verschillende eisen en wensen voor zijn opdracht. We bekijken uw verschillende mogelijkheden objectief en zorgen voor een oplossing. En is er nog geen bestaande oplossing? Dan werken we er een voor u uit!

Bij Mondo Etiketten vinden we niks belangrijker dan kwaliteit en een nauwe samenwerking. Daarbij is de relatie met de klant ook zeer belangrijk. Mondo Etiketten biedt klanten een totaalpakket wanneer nodig.

Interessant? Laat u dan verrassen door het werk dat wij al maken voor andere klanten !