Van harte welkom bij Mondo Etiketten !

 

Hieronder vindt u een overzicht van ons productassortiment.

 

Etiketten op rolMondo Etiketten levert alle formaten etiketten voor iedere printer. Etiketten voor printers zijn in zeer veel verschillende formaten en kwaliteiten leverbaar. Van onbedrukt tot full-color bedrukt, in elke gewenste belijming, van permanent tot afneembaar, diepvries of textiel belijming.

 

 

A4 Laservellen

A4-laservellen (zelfklevend) zijn geschikt voor elke laserprinter en verkrijgbaar in diverse formaten en materialen. Mondo Etiketten levert A4-laservellen zowel blanco als in diverse kleuren. Ook zijn de A4-laservellen te verkrijgen in verschillende materialen, zoals kunststof en afwasbare materialen.

 

Sleufetiketten

Sleufetiketten of plantenlabels worden gebruikt in vele sectoren om ervoor te zorgen dat producten kunnen worden voorzien van de gewenste informatie. Sectoren waar je sleufetiketten zult tegenkomen zijn in de tuinbouw, auto, productie, vleesverwerkende of staalindustrie. Door de scheurvastheid en waterafstotendheid kan een sleufetiket ook prima buiten worden gebruikt voor verschillende doeleinde. Denk hierbij  aan een boomkwekerij die zijn bomen d.m.v. een sleufetiket kan voorzien van de teeltinformatie of in de staalindustrie ter indentificering van een  product. De sleufetiketten kunnen worden geleverd op rol zodat deze kan worden beschreven met een black marker of kan worden bedrukt door een printer. De sleufetiketten leveren wij ook op A4 vellen zodat deze bedrukt kunnen worden met een laser of inkjet printer.

 

Steeketiketten

Steeketiketten op rol zijn uitermate geschikt om zelf te printen m.b.v. een labelprinter, laserprinter of om zelf te beschrijven. Er zijn vele standaard formaten beschikbaar, maar uiteraard kan het steeketiket ook worden opgemaakt in iedere door u gewenste vorm of uitvoering. De steeketiketten worden standaard in een witte uitvoering geleverd, maar kunnen ook in diverse kleuren worden geleverd. 

 

 

 

Thermo Transfer Linten

Printen met een lint heeft veel voordelen, zo gaat de printkop van Uw printer langer mee en gaat de afdruk vele malen langer mee dan wanneer U het thermisch print.

Mondo Etiketten heeft een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit transferlint die geschikt is voor alle printers. Het is zeer belangrijk dat men het juiste lint gebruikt in combinatie met de juisten labels, aangezien er vele soorten papier en kunststof labels geproduceerd worden en ieder label materiaal bepaalde eigenschappen heeft waar een speciaal transfer lint voor is ontwikkeld.  Wilt U weten welk lint er bij Uw etiketten past ? Bij Mondo Etiketten kunt U het gratis testen, meten is weten!


 

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en aan alle geldende veiligheidsnormen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.