Ons bedrijf

We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en fabriceren van kwaliteitsproducten.

Mondo Etiketten & Supplies is al meer dan 15 jaar uw partner op het gebied van etiketten. Wij helpen u bij het ontwerpen van een etiket voor uw product en vinden samen met u een passende oplossing. Of u nu opzoek bent naar een blanco verzendetiket of naar een fraai cosmetica etiket, met een breed assortiment aan materialen, een vast aanspreekpunt en vakmanschap verzorgen wij uw etiketten precies zoals u dat wenst.

Bij Mondo Etiketten & Supplies bent u aan het goede adres voor etiketten in alle soorten en maten, in kleine en grote oplagen.

Samenwerken

We denken mee over de optimalisering van uw TCO.

Want we willen uw labelling proces efficiënter en handiger maken: Voor een gloednieuwe drukopdracht of voor een frisse kijk op uw huidig labellingaanpak. Wij werken niet gewoon voor u, wel mét u. Zo haalt u het beste uit onze ervaring en expertise.

Flexibiliteit

Elke klant heeft verschillende eisen en wensen voor zijn opdracht. We bekijken uw verschillende mogelijkheden objectief en zorgen voor een oplossing. En is er nog geen bestaande oplossing? Dan werken we er een voor u uit!

Werkwijze

Bij Mondo Etiketten & Supplies vinden we niets belangrijker dan kwaliteit en een nauwe samenwerking. De relatie met de klant is daarbij zeer belangrijk. Mondo Etiketten & Supplies biedt klanten wanneer nodig een totaalpakket.

Interessant? Laat u dan verrassen door het werk dat wij al maken voor andere klanten!

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.